Priser

Informations hjemmeside

Fra 7995,-

 

Unikt og personligt design

Brugervenligt CMS system

SSL Certifikat (sikker hjemmeside)

Op til 8 (menu- undermenupunkter) inkluderet

Simpel kontaktformular

Moderne og responsivt udseende

Simpelt Galleri

Tekstforfatning (TILKØB)

Professionel SEO (TILKØB)

Denne type hjemmeside passer til dig, der har behov for en professionel  og enkel informationshjemmeside.

Der er mulighed for at få din virksomhed i fokus med tekster og billeder, der matcher dit budskab og med op til 8 sider. Der er mulighed for at lave et galleri med dine udvalgte billeder.

Designet vil være tilpasset dine ønsker og hjemmesiden vil være lavet, så den er tilpasset mobil og tablets. Hjemmesiden er designet på CMS platform og SSL sikret.

Det giver tryghed for dig og dine kunder.

Dine ønsker og krav sikres gennem en tæt dialog og vores commitment. Det sikrer dig fuld tilfredshed inden din  side offentliggøres.

Udvidet hjemmeside

Fra 12995,-

 

Unikt og personligt design

Brugervenligt CMS system

SSL Certifikat (sikker hjemmeside)

Op til 16 (menu- undermenupunkter) inkluderet

Moderne kontaktformular

Moderne og responsivt udseende

Moderne Galleri

Flere sprog på hjemmeside

Live chat (Messenger)

Link til sociale medier

Slideshows/billedrotation

Hastighedsoptimering

Tekstforfatning (TILKØB)

Professionel SEO (TILKØB)

Denne type hjemmeside passer til hjemmesider, hvor der er behov for mere komplekse og unikke funktioner end blot at vise billeder, tekster og kontaktoplysninger.

Med denne hjemmeside kan dine kunder blandt andet få direkte adgang til dig via livechat, de kan købe produkter via hjemmesiden, booke tider og dine kunde kan se slideshows, galleri og meget mere.

Derfor er denne hjemmeside velegnet til webshops, booking virksomheder eller virksomheden der tilbyder direkte live-support.

Vi tilbyder dig en CMS platform med op til 20 sider og SSL certifikat. Flere sprog kan tilkobles og hermed åbne vinduet for flere kunder. Samt link til de sociale medier. En hjemmeside med gennemslagskraft.

For at få en hjemmeside, der har alle de funktioner, som du skal bruge, gennemgår vi dine forslag, ønsker til design og du fortæller om din virksomhed. Gennem en løbende konstruktiv dialog sørger vi for, at du får en skræddersyet professionel hjemmeside. Vi giver dig herved tryghedsgaranti og sikrer at du er tilfreds med din hjemmeside, når den offentliggøres.

Din tilfredshed er vores fokus.